Vårens läckraste Apartment Store

Vårens läckraste Apartment Store

Besök vårens läckraste Apartment Store. En 250 kvm stor lägenhet där all inredning, inklusive färgen från Alcro, är till salu.

Apartment store på Kunstensgatan 28

Konceptet med ”apartment stores” har varit stort internationellt ett flertal år men det är första gången en så stor och långvarig satsning görs i Stockholm. Bakom initiativet står Houzz (världens största digitala plattform för inredningsintresserade och designälskare) tillsammans med uppstickaren och inredningsföretaget Esteriör.

– Vi ville skapa en upplevelse snarare än en butik. Vårt mål är att uppmuntra till att våga ta ut interiör-svängarna och ha roligt hemma samtidigt som vi visar upp våra favoritmärken, säger Zandra Lidén, delägare och inredare på Esteriör.

Vardagsrum i lägenhetsbutiken på Kungstensgatan 28.

Väggar målade i kulören Djupet från Alcro. Foto: Nicolina Knapp

En industriell dröm
Lokalen är en industriell dröm med loft, mörka trägolv, valv och annorlunda planlösning där väggarna är målade med Landsort, Såpa och Djupet ur Alcros nya inredningskollektion. All inredning, unika vintagemöbler och antikviteter från jordens alla hörn kan du köpa med dig direkt eller beställa hem.

Apartment store på Kungstensgatan 28.

Badrummets väggar har målats i den gröna kulören Såpa från Alcro. Foto: Nicolina Knapp

Svenska pionjärer med unik estetik
Övriga medverkande är: BXXLGHT, Bunches by Blomrum, MELIMELI, Isadeco, Layered, Gotain, House of Ilsa, L:a Bruket, Absolut Art, Reis Pettersson och Mapiful. – Gemensamt för de olika aktörerna är att de är svenska, har en unik estetik och är pionjärer inom sina olika verksamheter, förklarar Marcus Hartwall, VD på Houzz i Norden.

Apartment store på kungstensgatan 28

Den rosa väggen är målad i kulören Landsort från Alcro. Foto: Nicolina Knapp

Välkommen till ett hem fullt av inspiration och inredningsglädje 
Pop up-lägenheten öppnade den 21 april och är öppen dagligen t om den 14 maj. Öppettider är vardagar kl 11-18, lördag kl 11-16, söndag kl 12-15.

Läs mer här

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.