Vad vill du måla om? Rösta på månadens kulör och vinn presentkort!

månadens kulör

Vad vill du måla om? Rösta på månadens kulör och vinn presentkort!

Vilken kulör är hetast i februari? Berätta vad du vill måla om och tävla om presentkort på färg.

Månadens kulör februari

Nu längtar vi efter att få in vårens kulörer i våra hem. Rösta på månadens kulör för en chans att vinna färg till ditt nästa inredningsprojekt.

Kulörerna i klippet kommer från den nya kollektionen ad.18. Kollektionen består av tre färgvärldar som innehåller fem kulörer vardera. Den sofistikerat ombonade Dark Wood som präglas av djupa gröna, blå och bruna kulörer. Den varma Desert Sunset som består av röda, rosa och beige kulörer som leder tankarna till färgstarka solnedgångar över ökensand. Och den pigga, poppiga och pastelliga Lemon Crisp.

Färgvärldarna är framtagna för att inspirera till spännande kombinationer.

– Färgvärldarna är framtagna för att plocka upp de trender vi ser just nu och för att kulörerna inom varje färgvärld ska vara enkla att matcha med varandra. Kulörer ska ju sättas i sitt sammanhang, säger Yvonne Karlsson som är färgsättningsexpert och en av dem som tagit fram den nya kollektionen.

Stylisten Dennis Valencia har tolkat ad.18 och bjuder på massor av inspiration kring hur kulörerna kan användas här.

Färgkartan hittar du här.

Månadens kulör februari – rösta och vinn presentkort på färg

I klippet syns kulörerna Böna, Old Rose, Oktan, Burnt Sienna och Chicken Coop från ad.18-kollektionen. Vilken är din favorit? Rösta på Alcros Facebook eller Instagram och var med och tävla om tre presentkort á 2000 kronor på färg. Tävlingen pågår till och med 31 januari och vinnarna presenteras 1 februari.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.