Vackert och smart för uterummet

Slettvoll lanserade sin nya kollektion och imponerade med ett avskalat formspråk och naturnära kulörer. Favoritstolen Julian leder tankarna till klassisk, dansk design.

Den här veckan visade Slettvoll sina nya utemöbler. Enkelhet, raka linjer och ljust trä präglar den nya kollektionen. Vår favorit är stolen Julian i obehandlad teak som leder tankarna till danskt 50- och 60-tal. Olja träet eller låt det vara som det är. Utrustad med UV-tålig textil är den inte bara vacker – den kan dessutom stå ute i både regn och solsken utan att blekas eller slitas.

Alcro_Slettvoll_1

Stolen Julian från Slettvolls nya kollektion.

Även i resten av kollektionen har Slettvoll valt ett avskalat och mer naturnära intryck, utan att för den sakens skulle förlora varken elegans eller den ombonade känsla som vi vill ha i våra grönskande uterum. Här stolen Como som dessutom finns som tresitssoffa.

Alcro_Slettvoll_2

Utemöbeln Como från Slettvoll. Vill du kombinera med en ny lasyr till altanen hittar du vackra kulörer i Alcros färgkarta Terrass. Här Tjärsvart och Svartek.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.