Tävla och vinn – rösta på månadens kulör

månadens kulör

Tävla och vinn – rösta på månadens kulör

Vilken blir månadens kulör i januari? Tyck till – och tävla om presentkort på färg.

Rösta fram månadens kulör i januari

Kulörerna som syns i klippet kommer från färgvärlden Desert Sunset som ingår i kollektionen ad.18. Kollektionen består av 15 kulörer uppdelade i tre färgvärldar som ska göra det enkelt att hitta sin färgskala, inreda med den och addera rätt material till.

Desert Sunset är en samling varma och mjuka kulörer som hämtar inspiration från en solnedgång i öknen, mättade gula och rostiga nyanser med inslag av rosa.

Kulörerna i Desert Sunset fungerar fint i rum med generöst ljusinsläpp. Gedigna material som skinn, koppar och marmor plockar upp de mättade tonerna. Textilier med struktur och gröna växter låter den här färgskalan komma till liv.

Rösta och vinn presentkort på färg

I klippet syns kulörerna Sarabi, Strand, Böna, Burnt Sienna och Old Rose – vilken är din favorit? Rösta på Alcros Facebook eller Instagram och var med och tävla om tre presentkort á 2000 kronor på färg. Tävlingen pågår till och med 22 december och vinnarna presenteras 2 januari.

Läs mer om stylisten Dennis Valencias tolkning av ad.18 här. Här hittar du färgkartan.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.