Tävla i normkritisk färgsättning

Tävla i normkritisk färgsättning

Tävla i normkritisk färgsättning.

Hillevi Hesseldahl, Johan Lantz och Roza Baban från Industridesign på Konstfack mottog förra året pris för bidraget Ljus i ambulans.

Nyutexaminerade arkitekter och formgivare – se hit! Nu är det dags att tävla i Prisad Färg. Årets tema är normkristisk färgsättning.

Prisad färg 2017

Är du nyutexaminerad designer, arkitekt, visuell kommunikatör eller konstnär? Eller pluggar du något av dessa ämnen? Då är det dags att söka till årets upplaga av Prisad Färg – en tävling i färgsättning för dig som studerar eller nyligen utexaminerats inom design, arkitektur, visuell kommunikation och konst.

Tävlingen anordnas varje år av Svenskt Färgcentrum med syfte att skapa intresse och medvetenhet kring färgens betydelse och uppmärksamma goda exempel på färganvändning.
Årets tema är Han, hen, hon och färg och tävlingsuppgiften består i att skapa en färgsättning utifrån ett globalt, socialt och normkritiskt perspektiv.

Sista inlämningsdatum är den 18 november. Läs mer och ansök på www.colourspot.org

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.