Sneak peek inför höstens inredningstrender!

Sneak peek inför höstens inredningstrender!

I PR-byrån Trendgruppens lokaler på Wallingatan i Stockholm bjöds det i förra veckan in till pressvisning för höstens nyheter i inredningsvärlden. Trenden var tydlig och gemensamma nämnaren för alla leverantörer på plats var ett sobert ombonat intryck i ljusa, milda och balanserade kulörer. Vi såg mycket beige, ljust rosa och naturfärgade material.

Alcros kulör tillsammans med Absolut Art

Här visas Alcros nya kulör Lyssna* tillsammans med konst från ABSOLUT ART av konstnären Clara Hallencreutz, säng från Dux, matta från Ogeborg, vit kamin från Vauni och sammetsgardiner från Luxaflex. Foto: Mikael Lundblad.

Alcro var på plats och gav ett smakprov på tre av tolv nya kulörer som lanseras i höst; Lyssna, Vattenblänk och Morgonrodnad. Kulörerna kommer ingå i en ny färgkarta från Alcro som har getts namnet ad.balans. Håll utkik i september då färgkartan kommer finnas i butik och alcro.se

Nya kulörerna Lyssna* och Vattenblänk* lanseras i september och dess sobra och milda kulörtoner skapar ett behagligt lugn tillsammans eller var för sig. Konst ABSOLUT ART och Clara Hallencreutz.

Alcros kulör morgonrodnad tillsammans med konst ifrån ABSOLUT ART och konstnären Clara Hallencreutz

Kulören Morgonrodnad* uppmålad på vägg. Här tillsammans med konst från ABSOLUT ART och konstnären Clara Hallencreutz. Samt drinkglas från Cervera och kranar från Dornbracht. Foto: Mikael Lundblad

Rosa kulörer håller i sig i höst
Rosa toner från milt ljusa med lite svärta i sig till mer poppiga kulörstarka rosa nyanser dominerar inredningsstilen även 2018. Alcros nya kulör Morgonrodnad smälter väl in med inredning som tar inspiration från natur och lite oborstade råa materialval.

*Kulörerna Lyssna, Vattenblänk och Morgonrodnad lanseras i september och finns ännu inte att få tag på i butik.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.