Färgsätt badrummet

Färgsätt badrummet

Grönt badarum för alcrotrend

Foto: Klas Sjöberg

Grönt, rosa eller grått. Oavsett om du är pastellfantast eller neutral nostalgiker är färgsättning ett ovanligt enkelt och härligt sätt att förnya ditt badrum.

 

Badrummet glöms ofta bort när det gäller både inredning och färgsättning. Badrummet är dock rummet för egen tid, för ro och för en skön stund. Så kanske är de viktigare än vanligt att just detta rum får lite omsorg då och då.

Duschvrå målat i kulören Isgalss för Alcro Trend

Det här badrummet är målat med Alcro Tät Våtrumssystem i kulören Isglass. Tack vare det varma glödljuset i badrummet framträder de gröna tonerna mer. Foto: Klas Sjöberg

 

Välj den kulör och den stil som passar dig. Det härliga med badrum, som ofta är mindre än vanliga rum, är att du kan våga ta ut svängarna lite mer. Tack vare att alla kulörer kan brytas i Alcros våtrumsfärg har du enormt många möjligheter att skapa ditt unika underbara badrum.

Handfat i badrum, vägg i Alcros Old rose

Väggen är målad i Alcros Old Rose, en matt, gammaldags rosa ton med lite sot i. Foto: Klas Sjöberg

 

Badrum i old rose och silverpil Alcro Trend

Välj mer än en kulör! Väggen är målad i Olds Rose och dörrar och snickerier i Alcros Silverpil. Det gråa plockas sedan upp i det vackra marmorgolvet. Foto: Klas Sjöberg

 

I ett badrum finns det faktisk mer än bara väggen att måla och tänka i kulör. Kanske har du hittat ett vackert golv, ta med en platta till din färghandel och be om hjälp att plocka upp en kulör som passar. Välj en kulör på väggen och en annan till snickerierna, plocka gärna upp tonerna i till exempel golvet så får en fin harmoni.

Badrum i Alcros fjäder

Badrum med väggar i Alcros Fjäder, dörr i Silverpil i snygg kontrast med grönt kakel. Foto: Klas Sjöberg

 

Grönt och grått ger gästtoaletten elegans och karaktär. Väggar i Alcros Fjäder, dörr i Silverpil. Foto: Klas Sjöberg

 

Text: Jill Windahl för Alcro Trend

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.