Pulserande och klassiskt i symbios

Pulserande och klassiskt i symbios

Våga ta ut svängarna under 2016 och inred ditt hem med härliga möbler i klassiska nyanser. Här ett litet urval som vi vill lyfta fram lite extra.

Plocksida_sid7

Våga satsa på sprakande och färgstarkt 2016. I djupa och robusta toner har vi bland annat valt ut den fantastiska stolen Dalma från Baxter som fått ny form med klassisk Chesterfield-estetik. Och vad är en vinter utan ljuspunkter? Tom Dixon arbetar allt som oftast med metall och i synnerhet koppar men den här gången har han – tillsammans med det svenska designkollektivet FRONT – låtit lamporna få ordentligt med liv i dessa fantastiskt pulserande, nästan bärnstensliknande skapelser i glas. Ljuset studsar och reflekterar vilket ger en glödgande effekt.

Vi har också fastnat lite extra för Ludvig Löfbergs kotteformade vas för Målerås liksom Ebba Brahes fantastiska smaragdgröna örhängen ”Full moon” som knappast är något för den sparsmakade minimalisten.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.