Perfekta semesterhänget

Perfekta semesterhänget

En däckstol, en kikare, en bulle, en kopp kaffe och ett trevligt sällskap på bryggan i sommar ger det perfekta semesterhänget. Måla stolen med Alcro fönsterfärg så kan den stå kvar till nästa dag, och nästa och nästa.

Målade utemöbler

Foto: Klas Sjöberg

Alcro Bestå fönsterfärg fungerar precis lika bra för dina utemöbler som för fönster. Produkten täcker bra och är hållbar i alla väderlekar. Grunda först med Bestå Grundfärg. Den torkar snabbt, minskar risken för genomslag av taniner från virket och hindrar fukt från att tränga ner i träet.

Däckstol målad med Alcro fönsterfärg

Foto: Klas Sjöberg

Både grundfärgen och täckfärgen är vattenburna, vilket är bra både för dig som målar och för miljön. Dessutom är torktiden mycket kort och man hinner täckmåla 2 gånger samma dag. Det ger dig många timmar till häng på bryggan.

En säng till övers?
Målad utesäng. Grunda med Bestå grundfärg och slutstryk med fönsterfärg.

Foto: Klas Sjöberg

Den här härliga utesängen byggdes av en sängstomme och några rep, perfekt för lata dagar, sommar i P1 eller en middagslur. Grunda sängen med Bestå Grundfärg och slutstryk med fönsterfärg, så kan sängen hänga kvar hela säsongen.

Text och styling: Jill Windahl

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.