Pella Hedeby tolkar Nordisk Pastell

Pella Hedeby tolkar Nordisk Pastell

Det är tredje advent och hög tid att klä granen. Stylisten Pella Hedeby har tolkat årets julgran utifrån kulörtrenden Nordisk Pastell och har på ett inspirerande sätt skapat storverk med mjuka toner och härliga material.

alcro_jul_3

Alcro trend låter några av Sveriges mest intressanta och nyskapande stylister tolka Alcros kulörtrender i ad.16 utifrån temat julgran. Efter Sara Garantys grafiska gran i kulörtrenden Miami Déco och Josefin Hågs trolska gran i Gröna Drömmar är det Pella Hedebys tur att ta oss med storm.

– Med Nordisk pastell ville jag skapa ett naturligt enkelt uttryck. Väggen är målad i AD Lin och korgarna har fått ett lager gråblå Vreden som liksom de övriga pastellerna i kollektionen gör sig bra tillsammans med naturmaterial och trärena ytor, förklarar Pella.

Till sin hjälp har Pella använt sig av kulörerna FjärdlångFevikLandsortVreden och Lin som ingår i den mjuka och nordiska kulörtrenden Nordisk Pastell.

Från vänster till höger, uppifrån och ner: Alcro Fjärdlång, Fevik, Landsort. Vreden och Lin.

Från vänster till höger, uppifrån och ner: Alcro Fjärdlång, Fevik, Landsort. Vreden och Lin.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.