Old Rose är månadens kulör i januari

månadens kulör

Old Rose är månadens kulör i januari

Vi går mot ljusare tider. Den blekrosa Old Rose är månadens kulör i januari.

Månadens kulör i januari

Vi går mot ljusare tider och kanske är det en längtan efter våren som gör att den vackert blekrosa Old Rose röstades fram som månadens kulör i januari.

Old Rose ingår i färgvärlden Desert Sunset från den nya kollektionen ad.18. Desert Sunset är en samling varma kulörer i sandiga, roströda och rosa toner. Kulörerna är inspirerade av en solnedgång i öknen och kombineras fint med skinn, koppar, marmor, gröna växter och textilier med struktur. Varma kulörer gör sig dessutom bäst i rum med generöst ljusinsläpp.

Tanken med färgvärldarna är att det ska vara enkelt att välja rätt kulör och enkelt att matcha. Övriga kulörer i Desert Sunset är Sarabi, Strand, Böna och Burnt Sienna. Läs mer om Desert Sunset här. Se alla kulörerna i ad.18 här.

Ett stort grattis till @veronica.wik, Anders Johansson och Susanne Charlotte Edin Edström som var med och röstade fram månadens kulör på Instagram Facebook och vinner presentkort på färg.

Rösta på månadens kulör

Du röstar väl på månadens kulör? Varje månad låter vi våra följare på Facebook och Instagram utse månadens kulör genom att välja sin favorit och berätta vad man skulle vilja måla om. Nästa chans att vinna färg till ditt inredningsprojekt kommer om en månad. Följ oss idag!

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.