Monokromt och mjuka former på Möbelmässan

möbelmässan 2017

Monokromt och mjuka former på Möbelmässan

Idag slog årets upplaga av Möbelmässan upp portarna. Läder och trä, grönt, blått, rostrött och rosa dominerade tillställningen där Lotta Agaton greppat penseln i gestaltandet av den årliga trendutställningen.

Designbaren är i år signerad svenska Note Design Studio och går helt i röda och rosa toner. Förutom en effektfullt monokrom inredning har formgivarna bakom valt att skapa kontraster i ytorna med rustikt taktila kakelplattor i hela bardiskarna. Den italienska menyn är framtagen av Isabella Morrone.

Lotta Agaton stod bakom Trendutställningen där hon inrett sovrum, badrum, matsal, kök och kontor och låtit en kulör prägla varje rum. Matsalen präglas av den majestätiskt djupblå Moules. I badrummet infinner sig en rofylld känsla med Grön granit på väggarna, taktilt kakel from Mutina och de snygga utemöblerna Pallisade av bröderna Bouroullec från Hay. I det eleganta vardagsrummet får Fjäder vara bas åt inredningen som trots sin återhållsamma färgskala framträder vackert mot den ljust beige väggen.

De finurligaste lösningarna fanns som vanligt på Green House. Här syns ett snyggt bord med smart förvaring av Alexandr Pukki. Den skirt romantiska förvaringslösningen Traces av Line Sjøbakk.

Vår naturvurm håller i sig och trä och läder fanns överallt. Här snygga möbler från Skagerrak och stol i stål och läder av Maija Leskelä i Green House.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.