Lekfulla och färgstarka Miami Déco

Lekfulla och färgstarka Miami Déco

Miami Déco är en av fyra kulörtrender som Alcro lanserade under 2015. Med sina härliga toner och lekfullhet är det kanske också den mest iögonfallande och kaxiga.

Alcro_miami_deco_2

Kulörtrenden Miami Déco har hittat sin inspiration från den individuella och exklusiva Art Déco-eran och bottnar i 1980-talets Miami. Formerna är tydligt geometriska och grafiska och färgerna lika starka som kontrasterande. Kulörerna i Miami Déco har puls, lekfullhet, värme och intensitet och spänner från somrigt gul i Alcro Florida via mjukt rosa i Alcro Milkshake och lugnt och pastelligt ljusgrön i South Beach. I trenden finns någonting för alla som vågar sticka ut hakan lite under 2016.

Florida
South Beach
Everglade
Daiquiri
Milkshake

Alcro_miami_deco_5

Alcro_miami_deco_3

Alcro_miami_deco_9

Kulörerna trivs väldigt bra tillsammans med vitt, svart, guld och stora gröna växter. Ta fram den lediga och lyxiga känslan i ditt hem.

Alcro_miami_deco_8

Den blockmönstrade väggen målad i kulörer från Miami Déco är otroligt snygg för sig själv och behöver inga tavlor eller andra väggprydnader, nästan inga möbler alls. Med noga utvalda detaljer i guld, marmor och gröna böljande växter tar du trenden fullt ut och skapar en lyxig känsla. Det gäller bara att våga.

Alcro_miami_deco_10

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.