Karin spanar

Karin spanar

Välkommen till Alcros nya blogg! Här kommer du från och med idag att hitta inspiration för både utomhus och inomhus, kunna följa trender och läsa trendspaningar från olika designers och mycket mera. Vi vill med bloggen inspirera dig med idéer om allt fint du själv kan skapa med hjälp av Alcros produkter, allt från att måla om möbler till hela fasaden.

Vi vill också visa vad andra gör och dela med oss av vackra, roliga och smarta idéer. Den efterlängtade våren är äntligen här och vi kommer fylla bloggen med vårinspiration för snygga fasader, altaner, uterum med mera. Som vi har längtat att få komma ut i trädgårdarna! Just nu spanar jag lite extra på snygga fasader, jag misstänker att en del av er är på gång att måla om fasad, staket eller grind. Glöm inte att ni alltid hos er närmaste Alcroåterförsäljare kan få råd och tips om vad som är bäst för just din fasad eller dina utemöbler. Vill du inspireras av angenäma altaner, läs gärna om Alcros plåtning till vårkampanjen när stylisten Tina Hellberg väckte nytt liv i allt från gamla stolar och bord, till hinkar, bord och stolar.

Alcro_fasader_Karin_Stahlhammar

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.