Höstens inredningsnyheter

Höstens inredningsnyheter

Kanske är höst det sista du vill tänka på just nu. Men höst kommer det att bli och då kan det vara en tröst att veta att efter alla dagar med varma klippor och salta bad finns det underbara inredningsnyheter att se fram emot.

Igår presenterade Trendgruppen sina höstnyheter. Och bland dem fanns allt från lyxiga sängkläder i egyptisk bomull till eleganta grytor och stekpannor för sködetidens matlagning. Sist men inte minst visades de fyra vackra kulörerna i Alcros Grandpa-kollektion som kommer väl till pass när höstens förändringslusta sätter in. På hösten flyttar vi tillbaka in, bäddar ner oss, boar in oss, lagar mustiga grytor och organiserar våra hem. Det hade Trendgruppen tagit fasta på och får man tro dem blir det en livsnjutarens höst.

Sängkläder från Ogland och konst av Malin Gabriella Nordin.

Underbart mjuka sängkläder i ekologisk egyptisk bomull från Ogland. Konstnären Malin Gabriella Nordin har gjort ett antal verk i begränsad upplaga för Absolut Art.

Mattor från Ogeborg

Mia Wahlstein har som namnen antyder inspirerats av grönsaker i färgsättningen av mattorna Beetroot och Butternut squash för Ogeborg.

glas och grytor hos Cervera

Den förföriska glasserien Romance från Cervera – som gjorda för en middag på tu man hand. En elegans präglar både stekpannor och grytor från Anders Petter – Stenfors hos Cervera.

Alcro_hostnyheter_2016_4

Det stilsäkra samarbetet mellan Grandpa och Alcro har gett fyra vackra kulörer döpta efter butikernas adresser. Här syns den Vallgatan.

 

 

 

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.