Harmoni med Gröna drömmar

Harmoni med Gröna drömmar

Människan har alltid haft en längtan efter naturen. Det har Alcro tagit fasta på i sin kulörtrend Gröna Drömmar. I kollektionen förs tankarna till skogsväsen och dimmiga ängar.

Alcro-grona-drommar-4

Om du upplever att rummet känns lite för dämpat. Ta in en lite mer glad accentfärg på utvalda detaljer för att ge mer energi och kontrast till rummet. I de gröna och naturliga färgskalorna i Gröna Drömmar gör sig kulören Markis extremt bra som färgklick.

Alcro-grona-drommar-1

Kombinationen av dovt, gröna väggar tillsammans med stora klorofyllgröna växter får det att kännas som om du har flyttat in i skogen. Genom att tillföra naturliga detaljer i form av mossa, sten och trä får du både sinnesro och avkoppling.

Alcro-grona-drommar-5

Alcro-grona-drommar-7

Alcro-grona-drommar-3

Alcro-grona-drommar-8

De gröna kulörerna i Gröna Drömmar passar kanske extra bra i sovrummet där du enkelt kan kombinera olika gröna toner och skapa harmoni. Rama in rummet genom att framhäva listerna. Den vita kulören Snö tar fram det bästa i den gröna kulören Klorofyll.

Alcro-grona-drommar-2

Alcro_AD16_GronaDrommar

Vänster uppifrån: Alcro Klorofyll, Alcro Fjärilslarv, Alcro Sommarlöv, Alcro Markis, Alcro Granit.

 Styling: Saša Antić  Foto: Jonas Ingerstedt

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.