Rosa tak

Rosa tak

Hej,

Jag funderar väldigt mycket vad jag ska ha för färger i mitt vardagsrum/kök (öppen planslösning). Jag har tänkt mycket på rosa ton-i-ton på väggar och tak. En slags smutsig rosa som inte är för gullig men sen vill jag samtidigt ha en ljusare rosa ton i taket så att det inte bara är vitt. En sak är att det är ett radhus från 50-talet så det är inte direkt högt i tak. Köket ska nog vara svart och golvet ljust vitpigmenterat. Har du några förslag på på färger till mig?

Petra Rosenquist

Hej!

Dina funderingar låter jättesnyggt med klassiskt svart, vitt och rosa. Roligt att du även tänker dig en annan kulör i taket än traditionellt vitt. Taket är ju en yta vi använder allt för sällan till att skapa atmosfär! Rosa mjuka kulörer som jag tror passar din beskrivning är den mycket ljusa 2 Rosé, den ljusa 1 Balett och den dämpade 2 Old Rose. Kom ihåg att provmåla för att se hur de upplevs just i dina rum!

Vänliga hälsningar Yvonne

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.