Roliga alternativ till vitt?

Roliga alternativ till vitt?

Hej,

Nästa vecka kommer vårt hus! Många val har vi gjort men inte kommit till väggar än. Efter att i fem år svurit åt vår matta ekparkett i nuvarande bo, där varje bar tå lämnade kladdiga avtryck blev golvvalet denna gång vitlaserad parkett. Huset kommer ha stora delvis öppna ytor och ett ryggåstak med upp till fyra meters takhöjd på övervåningen. Köksskåp är vita med mild grön i stora glas-kakel plattor (45 x10 cm). Vi har laminat på bänkarna, den mörka versionen av Virrvarr. Att väggarna ska vara ljusa är vi klara över. I alla fall i kök-hall-vardagsrum. Men eftersom golv är i vit ton, så är jag rädd att vita väggar blir lite för mycket vitt helt enkelt. Något förslag på roligare alternativ så blir jag glad!

Hälsar Monica

Monica Bergmsn

Hej Monica,

Det är ju roligt med ett nytt hus men många val av material och färg blir det i processen! Om det blir för mycket vitt beror ju också på vad ni matchar med i övrig inredning. Ett alternativ kan vara att välja en ljus grå kulör som till exempel 813 Fjäder som bas och några i samma familj att använda i olika rum, till exempel 10 Silverpil och 4 Pearl Grey. Annars kan ni plocka upp kulörer från något ni redan har i hemmet och utgå från detta, en metod att hitta detta är att avsätta några timmar till att plocka ihop en mood-board där ni klipper och klistrar ihop ert eget inspirationskollage. Vill ni ha personlig hjälp kring färgvalet så har många av våra duktiga återförsäljare färgsättningstjänster som hjälper er vidare i färgvalet.

Vänliga hälsningar Yvonne

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.