Målningsfrågor

Hej! Har ett par frågor;
Köket: Kaklet i köket har den förra ägaren har målat vitt (jag vet ej vilken färg som är under) Det känns som att de ägaren hade lite bråttom och verkar ha ”hällt” på mycket färg. Färgen har alltså runt och torkat in så. Jag skulle vilja vet om det går att få bort den gamla färgen och måla om kaklet?
Sovrummet: Den förra ägaren var även rätt slarvig med tapetsering, nu ska jag måla om väggarna i sovrummet och då tagit bort tapeterna och då upptäckte jag att det sitter en ja det ser ut en silikonlist i skarven mellan vägg och tak, ska det vara så? Kan jag få bort den med. Jag blir lite osäker då jag har planerat att måla i en varm mellangrå färg på väggarna.

Tack på förhand!

Maria Svensson

Hej!

Det var många tekniska frågor som jag tror du skulle behöva utveckla lite för att få korrekta svar! Jag rekommenderar att du vänder dig tll din närmaste Alcro-återförsäljare och åter dem hjälpa dig vidare i ditt projekt! Du söker enkelt närmaste här på vår hemsida http://www.alcro.se/Kontakta-Alcro/

Vänliga hälsningar Yvonne

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.