Kulör i tvättstugan

Kulör i tvättstugan

Hejsan!

Ska inreda ett rektangulärt förråd till tvättstuga. väggar och golv är av betong, vatten och avloppsrör är grå plast, inte inbyggda. På långväggen ska vara tre högskåp, bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare under, på kortväggen är diskbänk med underskåp. Har ni något fint förstag på val av golv och väggfärg, ev en vägg i annan kulör? Högskåpen är IKEA i högblankvitt, bänkskivor ej bestämt.

Jag ser fram emot er experthjälp, gärna lättstädat och hållbart över tid, och förslag på annan inredning.. Det kommer att underlätta mitt liv betydligt att inte bära tvätt över området och passa de tiderna.

Bästa hälsningar Lena 🙂

Lena Olsson

Hej

Ja visst är det härligt med egen tvättstuga! När det gäller kulörvalen så beror det på hur du tänker dig utrymmet. Vill du ha det bara neutralt så välj grått golv och vita blanka väggar. Vill du ha det lite färggladare så välj en fondvägg som ju kan ha en gladare kulör till exempel äppelgrön (844 Wasabi) eller solgul (7 Solsting) som passar till både grått och vitt.

Vänligen Yvonne

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.