Kombinera Fossil

Hej,
Jag skulle vilja ha lite hjälp med att hitta en färg som passar bra ihop med Fossil, vi har valt den färgen på luckorna i köket (och ev på vägen mellan över/underskåp) och vi har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och vi vill ha en ljust beige färg som inte är för gul, på väggarna där, vilken färg tror du skulle passa? Jag har tittat på Lovika, Bellini och Pinjenöt, hur tror du dessa funkar? Rummet är i öster/nord/öst. I sovrummet, som är i söderläge och ljust, har vi valt en grå/grön färg som jag tror liknar Alcro salvia, bloggfavoriten ”Tant Johhanna grön”. Vi funderar även på en rosa/aprikos färg till hallen, som ligger i anslutning till kök/vardagsrum, tror du Nude apricot eller Flina skulle passa?

Tack på förhand!

Sofie Karlsson

Hej Sofie,

Fina kulörer ni har valt! På er första fråga med att kombinera Fossil så tycker jag att ni ska välja antingen 25 Pinjenöt eller 26 Fajans, ta hem prover eller provmåla så att ni ser hur de upplevs hos just er miljö. Er andra fråga kring rosa/aprikos så är de båda vackra men Apricot Nude plockar upp tonerna finare i kulörfamiljen.

Vänliga hälsningar Yvonne

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.