Färgsätt för framtiden

Färgsätt för framtiden

Framtiden är månadens kulör i september

Med den nionde september i ryggen kan vi nog alla enas om att det ännu råder vissa oklarheter om framtiden. Men vi kan åtminstone konstatera att tiden går, och att vi med raska steg går mot höst. En tid där vi generellt går mot lite mörkare kulörer, varmare kläder och fler tända ljus. Men framtiden är inte mörk, den är ljus. Något som stylisten Dennis Valencia tagit i beaktande när han valde kulör för sitt stilleben i september månad.

– Jag fastnade främst för namnet, Framtiden, på den här kulören. Även om vi kanske går mot höst och mörkare tider tycker jag att det är spännande att utmana mig själv med en såpass ljus kulör som Framtiden är, säger Dennis.

– Vitt i olika nyanser kan bli så hårt och oförlåtande, kan jag tycka. Men tillsammans med kulörer som exempelvis den rosa Bläster och den varma, gula Simba plockas det mjuka i det vita fram. Det är i mötet kulörer emellan som allt landar och blir en fin helhet, säger Dennis.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.