Färgfonden: förändra med färg

Färgfonden: förändra med färg

Vill du förändra med färg? Nu bjuder Alcro på färgen för att förverkliga samhällsnyttiga måleriprojekt landet runt. Ansök idag!

Har du ett samhällsnyttigt projekt att förverkliga? Genom Färgfonden bjuder Alcro på färg för att förändra och förbättra miljöer med viktiga funktioner i vårt samhälle. Det kan vara asylboenden, föreningslokaler eller gångtunnlar som skulle må bra av ett ansiktslyft.
Att vi påverkas av färg råder det ingen tvekan om. Och miljöer som är vackra och väl omhändertagna tenderar att uppskattas och fortsätta tas om hand bättre. Initiativet är ett sätt för Alcro att bidra till ett mer hållbart samhälle. Förutom att skänka färg ger initiativet möjlighet för professionella målare att ge av sin tid och vid behov bidra till att förverkliga de projekt som valts ut.

Alcro_fargfonden_1

En jury bestående av representanter från Alcro väljer ut vilka projekt som stöttas. Utvalda projekt får färg, täckpapp, maskeringstejp, penslar och vid behov kontaktuppgifter till målarvolontärer.

Läs mer och ansök.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.