Dags att rösta på månadens kulör – vinn presentkort på färg

månadens kulör

Dags att rösta på månadens kulör – vinn presentkort på färg

ad.18 är Alcros senaste kollektion och består av 15 utvalda kulörer som ska göra det enkelt att våga utforska nya färgskalor. Kulörerna till månadens kulör i december kommer från färgvärlden Dark Wood.

Månadens kulör i december

ad.18 är Alcros senaste kollektion och består av 15 utvalda kulörer. Kulörerna är indelade i tre teman: Dark Wood, Lemon Crisp och Desert Sunset. Tanken med kollektionen är att uppmuntra till att utforska nya färgskalor. Det ska vara enkelt att välja rätt kulör och enkelt att matcha.

Kulörerna till månadens kulör i december kommer från den djupa och sofistikerade färgvärlden Dark Wood som består av fem förföriska blå, gröna och bruna nyanser. Blåstång, Oktan, Chicken coop, Smoking och Brownie – vilken är din favorit?

Läs mer om ad.18 här och titta på en intervju med stylisten Dennis Valencia som tolkat kollektionen här.

Rösta och vinn presentkort på färg

I klippet syns kulörerna Blåstång, Oktan, Chicken coop, Smoking och Brownie – vilken är din favorit? Rösta på Alcros Facebook eller Instagram och var med och tävla om tre presentkort á 2000 kronor på färg. Tävlingen pågår till och med 31 oktober och vinnarna presenteras 1 november.

Pinje blev månadens kulör i november. Se fler kulörer ur ad.18 här.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.