Chicken coop månadens kulör i december

månadens kulör

Chicken coop månadens kulör i december

Månadens kulör i december är den mustigt gröna Chicken coop från den nya kollektionen ad.18.

Månadens kulör i december

Chicken coop ingår i färgvärlden Dark Wood från den nya kollektionen ad.18. Dark Wood präglas av mörka och mustiga kulörer. Kulörerna i Dark Wood har en bohemisk elegans är inspirerade av renässansmålningar, brittisk dandy och italienskt 70-tal med inslag av grafiska mönster. Material som manchester, sten och sammet passar fint till färgskalan.

– Just nu tittar vi mycket på Art Deco. Sammet, guld och marmor. Lyxiga material. Men vi har också inslag av bohemiskt 70-tal och italiensk design, sa färgsättningsexperten Yvonne Karlsson i samband med lanseringen av ad.18.

Ett stort grattis till Therese Wiklund, @hultmanshus och @c.prim som var med och röstade fram månadens kulör på Facebook och Instagram och vinner presentkort på färg.

Rösta på månadens kulör

Du röstar väl på månadens kulör? Varje månad låter vi våra följare på Facebook och Instagram utse månadens kulör genom att välja sin favorit och berätta vad man skulle vilja måla om. Nästa chans att vinna färg till ditt inredningsprojekt kommer om en månad. Följ oss idag!

Se alla kulörerna i ad.18 här.

 

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.