Blomsterprakt!

Blomsterprakt!

De senaste dagarna har ju det fullkomligt exploderat av grönska i vårt avlånga land. Värmen har ju onekligen en positiv inverkan på både oss och växtligheten! På Instagram har jag sett rapporter att det redan har skymtats sommarblommor på vissa platser, underbart!

Det här med blomsterprakt är faktiskt inte bara en sak som händer i naturen. Just nu översvämmas butikerna av blommande mönster och det här sättet att kombinera kulörer passar ju så otroligt bra till årstiden och ger en extra vitaminkick.

Alcro_Karin_Borg_blomster_1

Blomster och cupcakes, foto: Karin Borg – Ellas Inspiration. Till höger kulörerna Alcro Trinidad och Tistel.

Bland utbudet finns ju allt från pudriga pasteller i akvarell till färgstarka kulörer men en sak är säker, den blommiga trenden är alltså här! Utbudet av både mönster och kulörer verkar vara obegränsat och ger sköna idéer om kombinationer man kan använda både inne och ute.

Alcros kulörer Kärleksört och Ljung matchar kudden från Ica Home.

Vårigt bäddset, foto: Åhléns, tillsammans med Alcros kulörer Vildros och Groon.

TEXT: KARIN BORG

Läs tidigare inlägg av Karin Borg.

Karin Borg är frilansskribent och driver inredningsbloggen Ellas Inspiration. Intresset för just inredning och att skriva har funnits där sen barnsben. Hon beskriver sig själv som en superhjälte, förutom de magiska krafterna förstås. Liknelsen kommer från att hon, likt en superhjälte, lever två vitt skilda liv. På dagarna upptas hennes tid av lagar och paragrafer rörande exportfrågor på ett globalt företag och på kvällarna lever hon ut sitt intresse för inredning.

 

 

 

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.