Alcro Bestå Fönsterfärg till sommarens alla uteprojekt!

Alcro Bestå Fönsterfärg till sommarens alla uteprojekt!

En fin kulör på fönsterbågarna, ett målat staket som matchar husfasaden och trädgårdsmöbler som får synas och ta plats.

Fika i berså

Trädgårdsbord målat i Alcro Bestå Fönsterfärg, kulörerna heter 505 Lovikagrå och 945 Lagerblad

 

Alcro Bestå Fönsterfärg är en perfekt färgkvalitet att måla sommarens alla uteprojekt med, som exempelvis trädgårdsmöbler och självklart även andra träpartier vi har i trädgården: staket, grindar och plank.

Allt detta som står under bar himmel, kanske året om, bryts snabbt ned av fukt och mikroorganismer. Trä spricker dessutom som bekant av solens starka strålar och torka. Alcro Bestå Fönsterfärg skyddar mot detta och ökar avsevärt träets hållbarhet.

Staket målat med Fönsterfärg från Alcro

Alcro Bestå Fönsterfärg är en vattenburen täckfärg med väderbeständigt skydd för trä utomhus som ger en mycket speciell finish och karaktär.

Husgavel med dukat bord

Kulören på fönstren heter 143 Lind

Bestå Fönsterfärg kompletterar de övriga i Bestå-familjen. Den är mycket lättstruken, rinner inte och har en kort torktid. Fönstren kan stängas redan 4-6 timmar efter avslutad målning. Du kan med fördel använda den även på snickerier, fönsterluckor, dörrar, vindskivor och staket. Den är dessuom Svanenmärkt. Bestå Fönsterfärg går att bryta i hundratals kulörer. Se Alcros utomhusfärgkartor för inspiration.

 

 

 

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.