Alcro och Prettypegs

Alcro och Prettypegs

I samarbete med Alcro lanserar Prettypegs TOP to TOE, en unik bordskollektion som innebär att du själv kan formge ditt eget designerbord. Prettypegs står för bordsbenen och Alcro för färgsättningen av bordsskivorna.

Det går att få många olika varianter och du bestämmer själv vilken färg, form och vilka ben som du tycker passar ihop. Bordskivorna i kollektionen har tre olika former, ett runt och två rektangulära, som passar lika bra för hemmet som för kontoret, som matbord, sidobord eller skrivbord. Skivorna kommer i sex olika kulörer: Creme Satin, Black Deco, Silverpil, Misty Mint, Old Rose och Plommon, och är framtagna av Yvonne Karlsson, trend- och färgexpert på Alcro.

Alcro_prettypegs1

Alcro_prettypegs4

Från den 3 december 2014 till och med 28 februari 2015 går skivorna att köpa tillsammans med Prettypegs bordsben på prettypegs.com. Priser från 3 900, beställer du före jul får du 10% rabatt, ange koden PrettyAlcro10.
För mer information, kontakta Jana Cagin tel: 0707-83 96 00, eller på jana@prettypegs.com. www.prettypegs.com

Alcro_prettypegs3

Yvonne Karlsson, färgexpert på Alcro, berättar om färgsättningen av bordsskivorna på pressvisningen den 19 november.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.