Tävlingen avgjord!

Nu är Instagram-tävlingen #förnyamedalcro avgjord och det blev @monteliushome.se som lyckades charma Alcros redaktion allra mest. Med hjälp av en djupt grå kulör och en fin knopp förvandlades ett redan fint träskåp till en helt fantastisk möbel. Mycket bra gjort tycker vi och grattis till 1 000 kronor att spendera på ny färg från Alcro.

Glöm inte att tävlingen #mittalcrorum fortfarande pågår. Fram till 9 juni har ni på Instagram chansen att vinna ett presentkort på 3000 kronor från Alcro. Men då gäller det att ni med inspiration, finess och Alcro-färg gjort om ett rum där hemma och att ni delar med er av resultatet på hashtagen #mittalcrorum.

Gör så här: Följ @alcrotrend på Instagram och ladda sedan upp en bild på ditt färgsatta rum under #mittalcrorum. Tävlingen pågår t.o.m. 09 juni 2015. Du måste ha öppen profil på Instagram för att delta i tävlingen. Vinnaren utses av Alcro och meddelas via Instagram Direct när tävlingen är över. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Alcro_fornyamedalcro

Skåpet målades i Alcro Grådis. Att lägga lite vikt vid detaljerna kan vara pricken över i, ett tips är att använda Alcro Metall Dekorfärg Guld.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.