Se dagens föreläsning om färgsättning

Idag äger Alcros populära färgsättningsseminarium rum. Har du inte möjlighet att vara på plats kan du följa föreläsningarna här.

Här har du möjlighet att ta del av Alcros färgsättningsseminarium på distans. Fokus ligger den här gången på offentliga miljöer. Arkitekten Alexandra Moore och målerikonsulten Per Karneke föreläser. Alexandra Moore är civilekonom och arkitekt SIR/MSA och har specialiserat sig på hållbar lokalutveckling genom forskning vid KTH och Luleå Tekniska Universitet. I sin forskning har hon särskilt intresserat sig för vikten av att kombinera designfaktorerna färg, ljus och ljud för att optimera samspelet mellan plats, människa, teknik och organisation. Per Karneke är målerikonsult och har bland annat arbetat med Nya Karolinska i Solna. Han kommer att prata om föreskrivning och har inför seminariet tagit fram en målningsbeskrivning för offentliga rum.

Se föreläsningarna här kl. 16.15-18.15.

Tikkurila Sverige AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.